Αναζήτηση
Filters
Close

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΛΙΒΑΤΟΝ

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Ο μηχανισμός της καρδιάς

-Η καρδιά σου είναι μηχανική, είναι πιο εύθραυστη από μια φυσιολογική καρδιά, κι έτσι θα 'ναι πάντα.
€14,00 €12,60

Το σκιάχτρο που ήθελε να ταξιδέψει

Μια τρυφερή ιστορία για τον χρόνο που περνά, την ζωή που αλλάζει, τα όνειρα που δεν τελειώνουν, την δύναμη της έγνοιας για τον άλλο.
€13,00 €11,70

Ο μεγάλος θυμός

Το βιβλίο ξεχωρίζει για την αμεσότητα του κειμένου και την πολύ επιτυχημένη απεικόνιση των σταδιακών αλλαγών των συναισθημάτων τόσο του ήρωα όσο και του κόκκινου τέρατος.
€13,00 €11,70

Ο μεγάλος λύκος και ο μικρός λύκος

Η ιστορία εκτυλίσσεται αργά και αφηγείται με τρυφερότητα την συγκινητική αλλαγή του κεντρικού ήρωα -του Μεγάλου Λύκου- μέσα από το ίδιο το βίωμά του. Αποτυπώνει με ειλικρίνεια τις διακυμάνσεις των συναισθημάτων του και τις αλλαγές της συμπεριφοράς του. Η έγχρωμη εικονογράφηση είναι εξαιρετική, πλούσια σε συναισθήματα.
€13,00 €11,70

Η κίτρινη σημαδούρα

Μια ιστορία για το πώς αντιλαμβάνεται ένα παιδί τον εαυτό του και τις δυνάμεις του, πώς αντιδρά στα όρια και πώς αντιμετωπίζουν οι γονείς του την επιμονή του. Η σύγκρουση της επιθυμίας ενός μικρού παιδιού με τους κανόνες που θέτουν οι ενήλικες, δοσμένη με παραστατικότητα, χιούμορ και εξαιρετική εικονογράφηση.
€12,00 €10,80

Nick Cave, Mercy on Me

Ο γνωστός Γερμανός κομίστας ("Johnny Cash", "Αβάνα", "Κάστρο", "Ο Μποξέρ") γράφει και εικονογραφεί, με αφηγηματική μαεστρία και ευρηματικότητα, την βιογραφία του Νικ Κέιβ, ενός μοναδικού, ιδιοφυούς και συναρπαστικού καλλιτέχνη, με οδηγό τους ήρωες και τους στίχους των τραγουδιών του.
€17,90 €16,11
Close